Oljedimavskiljare

Våra oljedimavskiljare renar effektivt verkstadsluften från den oljedimma/oljerök som bildas vid bearbetning. Du slipper ständiga filterbyten och du kan dessutom återanvända oljan/skärvätskan. Oljedimavskiljarna kan installeras direkt på din verktygsmaskin och sparar på så sätt plats och onödig rördragning. Välj mellan våra två produktlinjer av oljedimavskiljare: nya GREEN LINE eller klassiska BLUE LINE.

GREEN LINE är den nya serien oljedimavskiljare från 3nine. De kan hantera alla typer av applikationer som använder skärvätska eller olja i bearbetningsprocessen, även tuffa applikationer som slipning och gjutjärnsbearbetning. Väljer du en GREEN LINE oljedimavskiljare får du en maskin med hög reningsgrad, lågt underhåll och en låg driftskostnad. Läs mer om den unika GREEN LINE teknologin här.
BLUE LINE är vår klassiska serie oljedimavskiljare och de producerar luftflöden från 500 m³/h till 3000 m³/h. Lamellsepareringsteknologin möjliggör en hög reningsgrad i ett kompakt format och de är dessutom förknippade med ett minimum av underhåll. Med över 7000 enheter installerade på fyra kontinenter så är de väl beprövade.