Fornitore Offresi 2018

3nines oljedimavskiljare på Fornitore Offresi 2018

Se till att besök Linea Tecnica för att lära mer om 3nine och våra oljedimavskiljare. Mässan Fornitore Offresi hålls mellan den 15-17 februari 2018 i Como, Italy

Linea Tecnica,3nines distributör i Italien, kommer att ställa ut oljedimavskiljaren Nova, Anna and Lina på mässan. Kom förbi och hälsa på dem för att höra mer om 3nines oljedimavskiljare.

Fornitore Offresi är ett initativ som skapades 2009 efter ett ökat behov av att utveckla nya och närmre relationer inom samma produktionskedja. Från start har initiativet garanterat utvecklingen för företagen i den mekaniska sektorn. Med ökad framgång över åren når mässan nu de norra och centrala delarna av Italien.

Mässan har alltid kunnat förstå behoven hos de företag som tillhör verkstadsindustrin. Under åren har relationerna mellan underleverantörer och varuproducenter förfinats och stärkts inom verkstadsindustrin, där kompetensen har lyckats etablera sig oberoende av de typiska företagens produktioner och företagskunskap. Vilket har blivit fokus för Metal District Days.
Av alla dessa skäl har utställningen visat sig vara ett fullvärdigt och användbart instrument för att möta den negativa ekonomiska situationen som slog på marknaderna.

För mer information om mässan, vänligen besök Fornitore Offresis hemsida.

Vi hoppas att vi ses där!