3nine deltog på presskonferensen inför EMO 2019

Den 8 maj anordnades en pressträff inför den kommande EMO mässan i Hannover.  3nine fanns på plats för att diskutera EMO som plattform.

Med årets tema ”Smart technologies driving tomorrow’s production!” ligger fokus för mässan i Hannover på digitalisering och Industri 4.0. Den svenska EMO representanten Trade fair agency bjöd in till presskonferens i Stockholm för att informera svensk press samt diskutera EMO som forum.

3nines Marknadschef John Elliot var tillfrågad att för 3nines räkning prata om deras tidigare erfarenheter och deltagande på EMO, samt även blicka framåt och se vad man kan förvänta sig av EMO 2019. I samtalet kring Industri 4.0 och digitaliseringen inom verkstadsindustrin ville han understryka vikten av det personliga mötet.

EMO är ett värdefullt forum för alla företag inom metallbearbetningsindustrin, där de kan ge besökarna chansen kan interagera med alla nya produkter och innovationer. Men framförallt är det den plats där stora affärsförbindelser skapas och befintliga relationer stärks. Vi ser så fram emot att delta på EMO 2019!

– John Elliot, Marknadschef 3nine.


EMO 2019

EMO är världens ledande mässa när det kommer till metallbearbetning. I år hålls den för 22:a gången mellan datumen 16-21 september i Hannover, Tyskland. Över 2000 företag från 47 olika läder har anmält sig som utställare. Från Sverige har ett tjugotal utställare har redan registrerat sig. Bland annat kommer Sandvik Coromant, Sandvik Machining Solutions, SKF AB och 3nine att vara närvarande på mässan.