3nine slår försäljningsrekord!

En viktig milstolpe i 3nines historia när försäljningen når 105 000 000 SEK.

3nine noterade ett nytt försäljningsrekord för 2018. För första gången nådde man över 105 000 000 SEK under ett räkenskapsår, en ökning med 14% jämfört med 2017.

Under flera år har Europa med Tyskland i spetsen varit 3nines globala motor. Vi har jobbat hårt med att avlasta Tyskland och bredda vår kundbas vilket nu ger effekt. Vår snabbast växande marknad är numera Nordamerika. Vi ser fram emot en fortsatt tillväxt under 2019 och vi vill passa på att tacka alla våra trogna kunder som gör vår resa möjlig.

Patrik Haaster, Affärsområdeschef Metall

Det här är en milstolpe i 3nines historia. Det känns otroligt bra att stänga 2018 på det här sättet. Jag vill tacka alla våra medarbetare för deras fina insatser och starka övertygelse under året!

Oskar Olai, VD

3nine levererar ren luft till verkstadsindustrin

3nine har sedan 2001 utvecklat oljedimavskiljare för verkstadsindustrin och erbjuder idag den enda teknologin som separerar vätskepartiklar från processluft utan att använda ett filter. All utseparerad olja/skärvätska återgår till verktygsmaskinen och kan återanvändas. Att separera istället för att samla olja/skärvätska i ett filter bidrar även till att företag kan reducera sin totala CO2 påverkan.