3nine på roadshow i Kina

3nine träffar den kinesiska industrin för metallbearbetning på en tio dagars roadshow i de stora industristäderna i Kina.

3nine bjöds in till att delta i en roadshow som besökte tre stora industristäder i Kina. Med början i Qingdao och Xiangyang och med avslutning i Shanghai kunde skandinaviska och kinesiska företag träffas med syftet att skapa affärsmöjligheter. Representanter från tio skandinaviska företag deltog och många nya kontakter knöts.

Jag har rest i Kina i tio år redan och detta var en mycket positiv upplevelse. Jag fick träffa många nya företag och beslutsfattare som jag aldrig träffat tidigare.

– René Osterman, Business Development Manager, 3nine

Förutom flertal tillfällen att presentera 3nines produkter framför en större publik, fanns det också tid för enskilda möten med företag som hade ett särskilt intresse för 3nines teknologi. På dagordningen stod också besök till flera företag, till exempel en av Kinas största tillverkare av kullager.

Evenemanget organiserades av företaget IN-Nordic AB som har en stor erfarenhet av den kinesiska marknaden och som gjorde ett mycket bra jobb med att samla en relevant kinesisk publik.

Nordic Innovation & Technology Entrepreneaur Conference i Xiangyang.