En smartare verkstadsindustri på Jkpg MID 4.0

3nine visade upp sin senaste IoT-lösning och det blev många intressanta möten där fokus låg på innovation, framtid och en smartare verkstadsindustri.

Jkpg Metal Inspiration Days 4.0 tog i år ett småländskt grepp på Industri 4.0-visionen i ett försök att konkretisera begreppet. Hos Stenbergs kunde besökarna fördjupa sig inom två högaktuella ämnen, ”En smartare fabrik” och ”Maximal tillgänglighet” och på plats fanns många intressanta utställare.

3nine visade upp sin senaste innovation i form av en webblösning som i realtid ger kunden driftstatus och annan viktig information gällande både oljedimavskiljaren och miljön i verkstaden – allt för att förenkla och effektivisera produktionen. 3nine representerades av Staffan Wiklund, Säljchef för Skandinavien, Finland och de baltiska länderna, Christian Reyer, Teknisk support samt Patrik Smedberg från ST Solutions. Det var två dagar av intressanta möten med både gamla och nya bekanta.

Ett stort tack till arrangörerna och framförallt till Stenbergs som för fjärde året i rad bjuder in oss till deras utställningshall. Vi ser redan fram emot nästa år!


Är du intresserad av att veta mer om 3nines IoT-lösning, läs pressreleasen här eller kontakta Staffan Wiklund för mer information.