Högkvalitativa HEPA filter till 3nines Oljedimavskiljare

Vi valde ett HEPA filter från Freudenberg till våra Oljedimavskiljare på grund av deras överlägsna prestanda och driftssäkerhet.

Oljedimavskiljarna från 3nine separerar de flesta av vätskepartiklarna i rotorn, men för att ta hand om de allra minsta partiklarna använder vi som sista steg ett HEPA filter från Freudenberg. Vi vill vara säkra på att vi levererar en luft så ren att du kan returnera den bearbetade luften direkt till verkstaden. Därför använder vi ett HEPA-filter i grad H13 för att ta hand om de finare partiklarna (mindre än 1 um). På detta sätt kan vi säkerställa en 99,95% partikelfri luft  – en renlighetsgrad likvärdig med den för renrumsmiljöer.

Ren & säker process utan avbrott 
Enastående prestanda under hela livslängden.
money-filter Låg underhållskostnad med få filterbyten
Lång livslängd på grund av den unika teknologin.
H13-filter Ren luft i din verkstad
Ett HEPA filter i grad H13 säkerställer en 99.95% partikelfri luft.
Inga oljebeläggningar
Ökad säkerhet i produktionsområdet.
check-filter Enkel hantering & montering
Enkelt att installera och ta bort tack vare ett handtag på ramen.

 

Behöver du ett nytt HEPA filter till din 3nine Oljedimavskiljare? Beställ på: [email protected] eller ring oss på +46 (0)8 601 35 40


Freudenberg FiltrationFreudenberg är kända världen över för deras innovativa teknologi och höga kvalitet. Alla deras HEPA filter är certifierade enligt SF13 samt testade enligt EN 1822:2009 innan leverans.