Ravema

Ravema är en ledande partner till nordisk verkstadsindustri med kontor i Sverige, Norge och Finland. Sedan 2011 är 3nine förstahandsval till Ravemas verktygsmaskiner när det kommer till oljedimavskiljare.

Fokus hos Ravema ligger på att ge sina kunder ett heltäckande erbjudande med ett brett produktprogram från marknadsledande leverantörer. Med gemensamma ledord som kvalitet och kundnöjdhet har 3nine varit en given partner sedan 2011.

Ravema grundades 1912 och har genom sin långa marknadsnärvaro, höga tekniska kompetens och agenturer för världsledande leverantörer byggt ett starkt varumärke. De levererar högpresterande verktygsmaskiner däribland Mazak,  mätmaskiner, kringutrustning, service, verktyg och industriförnödenheter och är marknadsledande i både Sverige och Norge.

Vår affärsidé är att se till att våra kunder får ökad produktivitet och lönsamhet samt att vara kundens partner i denna process. 3nines oljedimavskiljare är en del i vår helhetslösning.

Hans Jigbäck – Ledningen Ravema

Huvudkontoret ligger i Värnamo och norska företaget har sitt kontor i Sætre med filial/democenter i Stavanger. Under 2008 startades ett nytt bolag, Ravema Oy, med kontor i Tammerfors. Ravema har ca 130 anställda och ingår i Liljedahl Machine Tools, som ägs av Liljedahl Group – en finansiellt stark industri- och handelskoncern.

För mer info om vilka 3nine maskiner som passar Ravemas verktygsmaskiner kontakta André Svensson, Säljchef Norden.


RavemaRavema AB
Besöksadress HK: Margretelundsvägen 1, 331 34 Värnamo
Tel: 0370-488 00
E-post: [email protected]
www.ravema.se