Stenbergs

Stenbergs är en ledande aktör inom CNC-styrda maskiner samt erbjuder effektiva helhetslösningar för en rad olika industrier. Stenbergs har varit en given partner till 3nine AB sedan 2009.

För Stenbergs är det viktigt att alltid ligga i teknologisk framkant samt att kunna erbjuda sina kunder helhetslösningar. Med 3nines oljedimavskiljare blir detta möjligt och samarbetet mellan bolagen har varit framgångsrikt sedan 2009.

Stenbergs har varit en stabil partner för verkstadsindustrin sedan 1919. Företaget har gått från försäljning av kullager och konstruktion av egna maskiner till att representera ledande varumärken av verktygsmaskiner. Idag ingår företaget i J2L Holding AB, en framgångsrik koncern med sex företag i en internationell verksamhet.

Vår viktigaste uppgift har alltid varit att öka våra kunders produktivitet och lönsamhet. Vi gör det genom att kombinera hög kompetens och kreativt tänkande med den senaste tekniken från ledande leverantörer. 3nines innovativa oljedimavskiljare är en naturlig del i vårt koncept.

Jonas Wihlborg, VD Stenbergs

Hög kvalitet bland maskintillverkare

Utöver 3nines oljedimavskiljare representerar företaget bland annat maskintillverkare som Okuma, YCM, Soraluce och Excetek. I deras lokaler i Jönköping finns en permanent maskinutställning med den senaste tekniken. För att få veta mer om vilka 3nine maskiner som passar Stenbergs verktygsmaskiner ta kontakt med André Svensson, Säljchef Norden.


stenbergsSigfrid Stenbergs AB
Besöksadress: Vasavägen 3D, 554 54 Jönköping
Tel: 036-30 44 00
E-post: [email protected]
Besök Stenbergs hemsida