Konecranes

Konecranes Machine Tool Service erbjuder 3nines oljedimavskiljare för att förbättra service och support för sina slutkunder på den nordiska marknaden.

Sedan 2014 delar 3nine och Konecranes ett försäljnings- och serviceavtal, där Konecranes erbjuder alla sina kunder i Norden 3nine’s oljedimavskiljare, samt service och installation på dessa.

Konecranes är en världsledande koncern av lyftverksamheter med ett brett kundregister som innefattar verkstads- och processindustrier, metallbearbetning, skeppsvarv, hamnar och terminaler. Konecranes erbjuder produktivitetsfrämjande lösningar samt service för lyftutrustning och verktygsmaskiner. Företaget sysselsätter 11,800 anställda och har 600 serviceställen i 48 länder.

Konecranes erbjuder en helhetslösning med lågt underhållsbehov

För Konecranes är det viktigt att kunna erbjuda sina kunder högkvalitativa lösningar med lågt underhållsbehov. Eftersom de flesta av deras kunder redan använder 3nines oljedimavskiljare och att de tack vare dessa kan bidra till en säkrare och renare arbetsmiljö för sina kunder, föll det sig naturligt att ingå ett partnerskap med 3nine.

Tack vare den höga prestandan på 3nines produkter, kan Konecranes erbjuda sina kunder inom metallbearbetning en renare och mer miljövänlig framtid. Genom Konecranes kvalificerade serviceorganisation erbjuder Konecranes numera en helhetslösning till sina kunder, från köp och installation till service.

Vi strävar hela tiden efter att kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicegrad som främjar produktion och säkerhet. 3nines oljedimavskiljare blir därmed en naturlig del i vår ovan nämnda strategi.

– Jukka Penttinen, MTS Production Line Director, Konecranes Finland Oy

 


logoKonecranes Plc (HK)
P.O. Box 661 (Koneenkatu 8)
05801 Hyvinkää, Finland
www.konecranesmts.com/