SAMAG

Verktygsmaskiner som är gjorda med kvalitet in i minsta detalj

Med över 700 anställda och med tre produktionsanläggningar i Tyskland är SAMAG Group kända världen över för deras högkvalitativa verktygsmaskiner.

SAMAG har sitt ursprung i företaget Auerbach & Scheibe som grundades redan 1873, de klättrade snabbt upp i världen och blev på kort tid mycket välkända. Med över 140 års erfarenhet har de gjort sig konkurrenskraftiga med hjälp av en strävan att aldrig sluta upptäcka något nytt varje dag och förbättrar det de redan vet. Idag är företaget en av pionjärerna när det kommer till multispindel bearbetningssystem och erbjuder både standardiserade och anpassade verktygsmaskiner för att möta kundernas efterfrågan. Deras fokus på kvalitet i detaljerna gör dem till förstahandsval för många ledande biltillverkare.

3nines oljedimavskiljare matchar SAMAG:s miljöpolicy

För SAMAG är det viktigt att möta kundernas höga krav och behov, vilket är anledningen till att den tyska verktygsmaskintillverkare alltid rekommenderar 3nines oljedimavskiljare till sina kunder. En annan viktig punkt för företaget är att alltid ligga i framkant och utveckla framtidsinriktade miljömedvetna tillvägagångssätt med långsiktiga positiva effekter. 3nines oljedimavskiljare minskar inte bara på underhåll för Samags kunder, utan hjälper dem även att minska sin totala miljöpåverkan väsentligt vilket passar mycket väl ihop med företagets miljöpolicy.

Tveka inte att skicka en förfrågan på SAMAGs hemsida eller kontakta din lokala 3nine partner om du undrar vilken 3nine oljedimavskiljare som passar till din verktygsmaskin.


samag_groupSAMAG
Saalfelder Werkzeugmaschinen GmbH,
Geschäftsfeld Machine Tools
Hüttenstraße 21
07318 Saalfeld/Saale
Germany