Stort intresse för 3nines oljedimavskiljare på EMO mässan i Hannover

Med drygt 145 000 besökare bjöd EMO Hannover minst sagt på en händelserik vecka. Intresset för miljöteknik är stort bland företag inom verkstadsindustrin och 3nines oljedimavskiljare lockade många nyfikna.

3nine fanns på plats under EMO mässan i Hannover för att visa upp sina oljedimavskiljare från både den nya GREEN LINE serien och den klassiska BLUE LINE serien. Den patenterade 3ninetekniken som bygger på separering av oljedroppar ifrån process luft istället för uppsamling i filter väckte stort intresse bland besökarna. Speciellt uppskattat var demonstrationen av oljedimavskiljaren Nova från GREEN LINE serien.

3nines team är mycket nöjda med antalet besökare, leads och offerter som EMO mässan har genererat. Oskar Olai, VD på 3nine, sammanfattar veckan i Hannover ”Det har varit en fantastisk vecka på EMO med många nya kontakter och många intressanta möten med befintliga kunder. Vi märker en optimism bland företagen och det bådar gott inför framtiden”.

EMO – ett världsledande event inom metallindustrin

Mellan den 16-21 september fanns 2,100 utställare från 43 olika länder på plats i Hannover för att visa sina innovationer. Temat för 2013 var ’Intelligence in Produciton’ och besökarna var så många som 145,000 från mer än 100 olika länder. Särskilt stort var intresset för lösningar av att öka energi- och resurseffektivitet samt lösningar för att minska tillverkningskostnader och öka flexibiliteten.