Westec 2013 – över förväntan!

3nines monter lockade många besökare under Westec mässan i Los Angeles när oljedimavskiljaren Nova från GREEN LINE serien introducerades på den Kaliforniska marknaden.

3nine USA, Inc. deltog på WESTEC mässan i Los Angeles där de visade upp oljedimavskiljaren Nova från GREEN LINE serien. 3nines USA-team var på plats för att svara på frågor samt diskutera varför och hur oljedimavskiljarna från 3nine praktiskt taget eliminerar de 12 inbyggda problem som traditionella filterlösningar för med sig.

westec

Antalet besökare i vår monter överträffade alla våra förväntningar i år. Besökarna var mycket intresserade av vår teknik och vi fick många nya kontakter.

– Christian Grill, President 3nine USA, Inc.

Jag kan verkligen säga att vi är nöjda med vårt deltagande på WESTEC 2013. Detta var en bra start för att etablera vår närvaro här i Kalifornien.

– Area Manager John Keeley

Ett event för de senaste innovationerna från ledarna inom tillverkning

WESTEC är det perfekta forumet för nya produktlanseringar, innovativa tillverkningsutrustningar och applikationer samt ny teknik. Mellan 15-17 oktober fanns över 400 utställande företag på plats i Los Angeles för att visa upp sina innovationer. Eventet lockade över 9500 besökare från mer än 100 olika länder.


GREEN LINE serien

GREEN LINE är den nya generationens oljedimavskiljare från 3nine. Baserade på motströmsteknik kan de hantera alla typer av applikationer som använder skärvätska eller olja i bearbetningsprocessen. Läs mer här.