SCHMID Maschinen

Verktygsmaskinstillverkaren med fokus på kvalitet och kundanpassning. Rekommenderar 3nine till alla sina kunder inom metallbearbetning.

Med ett omfattande produktsortiment och med fokus på kvalitet i kombination med att tillgodose kundens specifika behov är den tyska verktygsmaskinstillverkaren SCHMID en aktör att räkna med på marknaden för metallbearbetning.

När SCHMID grundades 1972 var det hydrauliska borrmaskiner som var deras främsta produkt. Idag kan företaget erbjuda en variation av olika verktygsmaskiner, allt från fleroperationsmaskiner till specialanpassade verktygsmaskiner och kompletta produktionsanläggningar. Deras fokus på kvalitet och kundanpassning gör dem väldigt attraktiva när det kommer till valet av verktygsmaskinstillverkare.

SCHMID rekommenderar 3nines oljedimavskiljare

På SCHMID har man förstått vikten av att skräddarsy lösningar med strategiska komponenter utifrån kundens behov. För att säkerställa en god arbetsmiljö rekommenderar företaget alltid sina kunder att installera en 3nine oljedimavskiljare till sina verktygsmaskiner. Att en oljedimavskiljare från 3nine dessutom för med sig kostnadsbesparingar i form av minskat underhåll och möjligheten till återvinning av oljor och skärvätskor är fördelar som företaget gärna förmedlar vidare till slutkunden.

Vi vet att alla uppgifter är olika och därför måste individuella behov integreras i lösningen. 3nines oljedimavskiljare passar utmärkt in i vårt sätt att arbeta på och är bäst på marknaden. Därför rekommenderar vi alla kunder att installera 3nines oljedimavskiljare på verktygsmaskinerna.

säger Michael Bauer på SCHMID Maschinen.

Kontakta din lokala 3nine partner eller skicka en förfrågan på SCHMIDs hemsida för att ta reda på vilken 3nine oljedimavskiljare som passar till din verktygsmaskin.


SCHMID Maschinen
Rißstraße 29
D-88400 Biberach
Tyskland
+49 (0) 7351 / 1832-0
[email protected]
http://www.schmid-maschinen.de/